pühapäev, 3. juuli 2016

DIY: lastetoa ruloo

Ma tahtsin lastetuppa lastepärast ja rõõmsat rulood, aga poodides vaatasid vastu ainult printsessidega roosad rulood või hoopis sinised autodega. Selliseid, mis sobiks nii poistele kui tüdrukutele ei leidnud ma mitte ühtegi, niiet ostsime tavalise (loe: võimalikult odava) hallika ruloo ja üks õhtu kui Raiko lastega vanaema juures oli, avasin elutoa põrandal kunstiringi ja tegin aknakatte natuke rõõmsamaks.

Kasutasin akrüülvärve, millest ise erinevaid toone segasin, et tulemus saaks eriti kirju. Saamaks ilusaid ümmargusi ringe oli mul abiks Mariette nukunõu tops - kastsin selle värvi sisse ja vajutasin ruloole, seest värvisin väikse pintsliga. Topsi servad tõmbasin kohe salvrätiga puhtaks (ja mingi aeg kindluse mõttes pesin ka). Mingit mustrit taga ei ajanud, vaid tegin jooksvalt neid ringikesi, siis vaatasin korraks eemalt ja kus tundus liiga tühi sinna lisasin juurde.

Lastetoa ruloo jaoks valisin ma hästi lihtsa lahenduse. Samasugused hallikad-beežikad rulood on meil ka elutoas, niiet ma mõtlen, et tahaks neid ka kuidagi elavdada. Ilmselgelt mitte värviliste täpikestega, aga näiteks mingi ornament teha ruloo allserva... võiks päris ilus olla. 

2 kommentaari: