esmaspäev, 25. juuli 2016

Küsimuste-vastuste video

Kõige kiuste saime lõpuks küsimustele vastused filmitud. Tegime seda 4-5 korda, sest no tehnoloogia oli see päev kohe kiuste meie vastu. Kõik ei tulnud sugugi ideaalilähedane, aga loodetavasti teile sellest hoolimata meeldib :)



7 kommentaari:

  1. Seoses selle esimese küsimusega teemas kõige hirmsamad hetked. Kas teil notari juures ei tulnud jutuks, et kui majal ilmnevad mingid probleemid, mille tõttu maja väärtus väheneb (ehk teie seinasaaga) või asjad, mis teevad pöördumatut kahjustust (ehk ka vamm), siis vastutab selle eest maja endine omanik, isegi kui ta polnud nendest asjadest teadlik? Ostsime ka vanema maja ja notar rõhutas seda mitu korda.
    Või tegite läbi selle, aga need tegid renoveerimise oodatust raskemaks ja sellepärast oli nii halb? Kui tegite läbi, siis kuidas see üldjoontes käis?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Notari ei olnud sellest meil juttu. Ma teadsin seda, et sellised asjad nagu majavamm korral on võimalik tehing tagasi pöörata, aga selleks ajaks oli meil juba lastud ahi sisse ehitada, et me selle variandi peale ei mõelnud. Lisaks oli maja läinud eelmiselt elanikult võla katteks pangale, et kas sel juhul on teine süsteem? Lepingus oli meil kirjas lihtsalt hoonestatud krunt, mitte majatüüpi, niiet selle alusel ei saanud me midagi kaevata.

      Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Suutsin üldse maha magada selle küsimuste esitamise osa ja nüüd spämmin :D
    Olen mõelnud, et kuna tegemist on vana jaamahoonega, kas peate muinsuskaitsega ka tegelema või see rakendub kuidagi valikuliselt?

    VastaKustuta
  4. Teil on väga põnev blogi! Millal tuleb järgmine küsimuste-vastuste video?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui huvi selle vastu on, siis oleme valmis tegema :)

      Kustuta