esmaspäev, 20. märts 2017

Lastetuba

Kunagi minu vanaisale kuulunud vanas kohvris peidavad end laste sokid, aluspüksid ja muu pudi-padi.

Viimati kirjutasin lastetoast pea aasta tagasi, siis ei olnud veel tuba sugugi oma nägu ja enamus mööblitki oli puudu. Mööbel oli tegelikult nüüd juba ammu sees, aga tuba oli minu silmis ikka üsna isikupäratu, samas ma jälle püüdsin kinni pidada lubadusest, et see ei ole minu tuba ja nemad saavad oma toas enamiku ise otsustada. Eile tõstsime aga nende tuba ümber ja nüüd on tuba minu meelest üsna oma õige välimusega ja tegin siin näitamiseks ka mõned pildid.
Lastetuba mai 2016

Tegelikult sai kõik alguse sellest, et facebookis käis ruudis.ee tipitelkide loosimine. Meie ei võitnud, aga minu lemmik telk sealt jäi mind kummitama. Ainult hind hoidis mind tagasi. Mitte, et see oleks telgi kohta palju olnud, vaid meie eelarvesse hästi ei mahtunud. Niiet ma asusin alternatiive otsima ja järelturgu sorteerima. Läks pea kuu aega enne kui okidokist ühe ilusa ja mõistlikus hinnaklassis leidsin, Kauplesin veidi hinda alla ja otsustasin, et kui müüja nõus pole, siis jääb see kord meile see telk ostmata, aga asi toimis meie kasuks.

Esimese hooga panime me selle elutuppa püsti, aga kuna ta ikka üksjagu ruumi võtab ja elutoas on suurem tõenäosus, et lapsed sinna toiduga lähevad, siis viisime telgi lastetuppa. Ning sedasi see toa ümberpaigutamine hakkaski. Proovisime üht ja teistpidi, ainukeseks tingimuseks, et Raiani voodi jätame samasse kohta. Ta niigi kipub öösel ärkama ja ei tahtnud, et uus olukord ta und rohkem häiriks. Samas Mariette voodi uuele asukohale reageeris ta ilma probleemideta. Ainuke asi, millega ma rahul ei ole on kapid. Varem olid need kõrvuti, nüüd tõstsin üksteise otsa, aga need üldse ei sobi siia tuppa. Proovin sellega lähiajal tegelema hakata.
Mariette voodit kaunistav lapitekk on kingitus minu ülikooli kursusejuhendajalt. Ma olin kooli lõpetades kaheksandat kuud rase ja see oli lõpukingituseks mulle. Võrreldes postituse esimese fotoga on näha ka see, et aastaga on Mariette soov täitunud ja ta voodi roosa värvi saanud. :)
Seinal rippuva Mariette nime tegin ma suvel tema sünnipäevaks õue varikatuse külge rippuma ja pärast pidu tõin tuppa tema voodi juurde rippuma. Lisaks on pildil need kapid, millega ma üldse rahul ei ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar