laupäev, 21. jaanuar 2017

Tegime puid

Ma ei teagi, kas õigem on öelda, et tegime puid ja ühtlasi tõid mu vanemad meile kuivi küttepuid või vastupidi. Kui nad kaks nädalat tagasi külas käisid, siis märkas Paps ka meie üsna otsakorral puudevaru. Nii nad siis võtsid plaani meile külla tulles kuivi küttepuid kärutäie kaasa tuua ja parklas seisvat puudevirna vähemaks saagida.
Me saime kunagi ühelt healt inimeselt hunniku männipalke ja häbi tunnistada, siiani on nad lihtsalt meil seisnud. Ma ausõna arvasin, et me paneme üks-kaks-kolm püsti ühe õuemajakese ja värava, kus neid palke kasutada, aga reaalsus on see, et alati on olnud "karjuvamaid" töösid ja noh, nii need palgid muudkui ootasid. Mõned me siiski ehitamise jaoks jätsime, aga aiamaja ma enam nii pea ei plaani, ma juba tean, et lihtsalt veel ei jõua.

Niisiis suure osa jõudsime täna sealt pakkudeks saagida ja laenuks saime Papsi puulõhkumismasina, niiet mingi päev võtame lõhkumise ka plaani. Kuigi ma juba väiksemaid kibelen kirvega lõhkuma minna. Mulle nimelt kangesti meeldib puid lõhkuda ja tüüpilisi meeste-naistetöid meie majas pole, niiet täitsa ok on, kui mina puid lõhun ja Raiko toas süüa teeb. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar