pühapäev, 5. mai 2013

Talgud perega - kasvuhoone ehitamine

Reedel ja laupäeval olid mul vend (ta tuli tegelikult juba neljapäeval) ja vanemad Saaremaalt abiks - võtsime ette kasvuhoone ehituse. Ma juba sügisest saadik vaikselt olin maininud, et oleks tore küll, kui ikka kasvuhoone oleks. Vaatasin poes hindu ja no kohe kuidagi ei raatsinud hetkel seda väljaminekut teha. Nii see lükkus edasi kuni esimeste soojade ilmadeni ja ma Raikole vaikselt mainisin, et ehk prooviks ise teha. Väga vastu ei vaieldud, kuid tegemiseni polnud ka jõudnud ja kui mu vanemad siis helistasid ja küsisid, et mis me ette võtaks kui nad tulevad, siis sai korraks see kasvuhoone mõte lendu lastud.
Kasvuhoone vundamendiks said krundi piiril vedelenud vanad betoonist aiapostid ning nende järgi said ka mõõdud võetud, siis ei pidanud poste lõikama hakkama. Seega jäid mõõtudeks 220*250cm - mitte midagi väga suurt, aga oma pere tomatite ja kurkide jaoks täitsa piisav.
Kile sai küll peale, aga on korralikult kõikide liistudega veel kinnitamata, samuti on seest kaevamata. Need tööd lõpetame lähipäevil ära ja siis ongi valmis! Mina olen igatahes ütlemata õnnelik ja käin muudkui aknast on kasvuhoonet piilumas.

Toonitud sai ainult sellepärast, et ta nii karjuvalt uue välimusega ei oleks ja meie kodu üldise stiiliga paremini sobiksKommentaare ei ole:

Postita kommentaar