neljapäev, 5. oktoober 2017

Personaalsed nagid

Nüüdseks juba tükk aega tagasi toimunud blogiauhindade ürituselt sain auhinnaks Molami Stuudio kinkekaardi. Ootas teine meil ilusti oma aega kuni praeguseni. Mulle tundub, et enim on Molami tuntud oma personaalsete lõikelaudade ja ehk ka mänguasjakastide poolest, ma teadsin kohe, et tahaks midagi muud, sest mul on näiteks oma vanemate tehtud lõikeluad, mis mulle hirmus armas on ja pealegi tuli ju auhind meie remondiblogi eest ja nii tundsin, et ka tellimus võiks olla midagi, mis on meie kodule üldisemalt kui lastetoas olev mänguasjakast (ja pealegi poleks me ühe kastiga kuidagi hakkama saanud ja kumbi oleks nõudnud oma).
Nii tekkiski mul mõte personaalsetest nagidest - kõigile oma eesnime tähega nagi ja iga üks ise värvi, mille omanik ise valida sai. Veeretasin seda mõtet paar kuud enne kui Molami Stuudiole kirjutasin ja oma mõttest rääkisin. Meie esimene kiri oli päris naljakas, sest ma ei teadnud, kuidas seletada kuhu ma naginuppe tahan ja kirjutasin `tähe sabadele´ ning lubasin hoogsalt pildi juurde lisada, sest mulle tundus, et see ehk pole üheselt mõistetav, mida ma muidugi unustasin teha :) Aga Viivika õnneks mõistis mind küll, saatis pildi nii lihtsama kui veidi keerukama lahendusega, millest üks täpselt mu peas olnud ideega klappis.
Koht nagide jaoks oli meil laiendis juba varem olemas ja enne seina valgeks värvimist olid seal ka nagid, aga ma neid enam tagasi ei pannudki, sest juba siis küpses peas mõte Molami Stuudio nagidest. Laste nagid on paigutatud nii, et neil endil väga mugav oma ülariideid sinna riputada oleks ning meie omad piisavalt kõrgele, et oma jopega laste omasid ära ei varjaks. Kuigi suure tõenäosusega saavad meie nagid olema siiski rohkem aksessuaarid ja hoidma ehk kotti või kaabut ja kõik kasutuses olevad ülariided hakkavad teisel pool radiaatorit riidetorul rippuma.
Laiendist saabki meie nö suurem koridorinurk, kus lisaks pildil olevale on üks tore telefonikapp ja veel olen planeerinud ühe peegliprojekti ja ehk üks mõnus toalill ja kaltsuvaip maha, kuid laias plaanis planeerin sinna üsna palju avarust, sest ega sinna suurt midagi toppida pole vajagi ja pealegi lähevad sealt uksed ja koridorid teistesse tubadesse. Las siis see ruumike olla piisavalt avar, et tulevikus nelja last ja meid Raikoga valmis sättima mahutada.
Praegu on ruumi lõplikust valmimisest puudu lae- ja põrandalauad, laes on vanad lauad, kuid toome uue lae madalamale, sest see on ülearu kõrge ning põranda on meil ehitatud suvel ja hetkel veel OSB all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar