pühapäev, 26. märts 2017

Enne ja pärast: koridori trepp

Lõpuks on meie koridori trepp täielikult uue ilme saanud. Ma rõhutan sõna lõpuks, sest selle tööga alustasin ma ilmatu ammu ja enamus treppi sai ka juba rohkem kui aasta tagasi värvitud, aga kuna 5 käsipuu pulka oli puudu, siis nende paika saamine venis ja venis. Kusjuures täitsa tavalised kandilised käsipuu pulgad ja need jupid olid meil ka tükk aega tagasi olemas, aga meie varasem voodi läks üks hetk sõna otseses mõttes keset ööd katki ja esimesed asjad, mis öösel sinna alla toeks panemiseks tööriistariiulist kätte haarasime olid need samad trepi käsipuupulgad ja no kui need juba voodi all kord olid, siis jäid need sinna seniks kuni me elutoast magamistuppa kolisime ja uue voodi saime. Ning et sellega veel lugu ei lõppenud, siis kadus nendest kaks kuhugi ära. Lugu nagu "koer sõi mu kodutöö ära". 
Selline nägi meie koridor ja trepp välja maja ostes.
Külje ja käsipuu lasime lihvijaga kergelt üle, ma algselt proovisin ka fööniga vana värvi maha võtta, aga see oli nii suur töö, et loobusin. Seejärel pesin kõik kange Vivaclean lahusega üle, mis samuti parema nakke annab.
Astmed ja käsipuu pulkade vaheline osa on värvitud tumehalliks põrandavärviga. Külg ja käsipuu on värvitud heledamaks halliks mööblivärviga. Lisaks tegin küljele šablooni abil sama tumehalliga mustri peale. 
Lisaks on küljele tehtud muster sama tumehalliga, millega astmed värvitud.

2 kommentaari:

  1. https://kaup24.ee/et/moobel-ja-sisustus?navigation_source=menu&feat=left Kaup24.ee veebilehelt vajad koduremondiks ja sisustuseks kõik vajaliku :)

    VastaKustuta