reede, 7. oktoober 2016

Enne ja pärast: Muhu mustriga tool

Maja ostes saime me kaasa ka kõik majas või hoovis olnu. Peamiselt küll prügi ja samas kategoorias oli minu jaoks ka maja trepil seisnud tool. Ma julgen arvata, et need umbes 10 aastat, mis see maja vahepeal tühjana seisis, oli ka see tool õues trepil seisnud. Ja seisukord oligi tal selline, noh nagu oleks kümme aastat õues olnud.
Ma toona viskasin ta kõige pealt ära ja siis pärast mõningast vaevlemist mõtlesin proovida see korda teha. Tegingi ja kaugelt vaadates oli täitsa ilus, aga reaalsuses tegin ma toona väga palju vigu. Näiteks oli tooli pehmenduseks pandud poroloon mitmest tükist ja kangaks suvaline kodus olnud kleidiriie, mis oli kaugelt liiga õhuke.


Võtsin nüüd selle tooli uuesti ette ja võin julgelt väita, et sai tunduvalt parem - kangaks vana Muhu rahvariide kangas, mille ma kunagi emalt sain. Korrastamine väga kaua aega ei võtnud, koos lapsega nii poole päeva töö (ilma oleks kahtlemata kiiremini saanud). Elamine nägi küll hullumaja välja - laps tassis poroloone ja tööriistu (ja kõike muud) mööda elamist laiali.

Ja kuigi pildil jookseb seljatoel kangas kuidagi eriti viltu, no siis reaalselt on ikka üsna otse, lihtsalt nii põhi kui seljatugi on kaardus ja siis fotol jäi valesti.

Tool pidi algselt meil laupäeval toimuvale hoovikirbukale (Fb event SIIN!) müüki minema, aga jõudis juba bronni saada. Aga mõned muud mööblitükid, lisaks video- ja lauamängud, kodusisustust ning riideid leiab küll. Niiet olete meile laupäeval 11-15 külla oodatud. Täpsemad juhised saab facebooki ürituse alt.

1 kommentaar:

  1. Teie kassile vist meeldib “sündmuste keskpaigas” olla :)

    VastaKustuta