pühapäev, 12. juuni 2016

Parim remondi- ja sisustusblogi II koht + tuleviku küsimuste-vastuste video

Ma teadlikult ei kirjutanud kordagi ei siia blogisse ega Meie Kodu Lugu facebooki lehele, et see pesake siin #eestiblogiauhindadel kandideeris. Ma tahtsin, et meie poolt ei hääletaks meie tuttavad ja sõbrad, kes seda pesa ehk tegelikult väga lugemas ei käigi või mõnda sama kategooria blogi paremaks peavad, kuid lihtsalt meie toetamiseks ja sõpruse poolest oma hääle meile oleks andnud. Mind lihtsalt huvitas, et kui paljudele inimestele me nö ilma reklaamita korda läheme. Ma teadsin, et esikoht on Miramii jagu, sest olgem ausad, ta blogi on suurepärane ja kui tema kirjutab peamiselt ilusatest asjadest, siis mina räägin lammutamisest ja tolmust kõige rohkem :) Aga et inimesi, kellele meie blogi mitte lihtsalt korda ei lähe, vaid peavad meie blogi parimaks remondi- ja sisustusblogiks oli lausa 263 poleks ma eales uskunud. Kniks ja kummardus meie poolt!

Ühtlasi, et see postitus nüüd nii sisutühjaks ei jääks, siis olen meelitanud Raikolt välja lubaduse ühele küsimuste-vastuste videole. Kuigi me ehitame ikka koos ja kogu perega, siis siin blogimaastikul võtan mina (ehk Agnes) tunduvalt rohkem sõna, nüüd on võimalus Raikolt kogu tõde välja meelitada :) Ootame küsimusi kõige kohta, mis puudutab otsesemalt või kaudsemalt meie kodu, remonti ja ehitusplaane.

5 kommentaari:

  1. Oli väga vahva :) otsisin sind Keila rongist (sest mu burgerit tehti 35 min ja kõik varasemad sõitsid juba ära), aga ei leidnud. Nüüdseks juba tean, et jäid veel pikemalt linna. Minu silmad vajuvad 00 kinni ja nii on...tubli et jaksasid :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, ma lõpuks tegin kannapöörde plaanides. Enne seda käisin klubis 5 aastat tagasi ja ma ausalt sain kultuurišoki :D Niiet järgmiseks viieks on isu täis :)

      Kustuta
  2. Palju õnne auhinna võitmise puhul!
    Väga äge, et teete ka küsimuste ja vastuste video :) panustan siis ka mõne küsimusega:
    1. Kuna teie majaga on väga-väga palju tööd, siis kas on olnud hetki, kui tundub, et on täiesti kopp ees sellest kõigest, enam ei taha ja ei saa? Kui jah, siis millega seoses need on olnud?
    2. Võib-olla oled kuskil selle kohta kirjutanud, kuid kui palju teate oma maja ajaloost? Võiksite veidi tutvustada. Ja nagu ajalooga majade puhul tavaks: kas kummitab ka? :D
    3. Millised oleksid teie soovitused teistele, kes ka sooviksid vana maja taastada? Mille järgi maja valida, mida kindlasti oluliseks pidada?

    VastaKustuta
  3. Mitu tuba teil majas kokku on? Kas naabrid lähedal? Kas ehitate kahekesi või kasutate ka teiste abi?

    VastaKustuta
  4. Kuna endal on ka vana maja taastamine käsil, siis see teema pakub mulle väga huvi. Kuna ma pole ilmselt kõiki postitusi läbi lugenud, siis vabandan juba ette kui sellest on juttu olnud:)

    1. Mis materjali eelistaksite katusele? Hetkel meie majal on eterniit, aga sooviksime panna kivi.
    2.Mis soojustust eelistate majale? Meie eelistus oli peno, aga siis selgus, et see ei ole väga helikindel, samas sooja peaks rohkem pidama kui vill.
    3. Millist küttesüsteemi eelistasite?
    4. Kas olete suurema osa töödest ise teinud?
    5. Mis suurusjärgus umbes maja renoveerimiseks raha kulub?

    VastaKustuta