kolmapäev, 18. mai 2016

Elutuba: lugemis- ja mängimisnurk

Lastetoa ja magamistoa valmimisega sai elutoast meie senine magamisnurk ära kaotatud. Mis omakorda tähendas ju ümberdisanimist vajavat vaba pinda. Maja ostes oli elutuba meie praegusest elutoast pool ja selle kõrval kaks pisikest tuba. Meie lammutasime seinad maha, alles jäid tugipalgid, ja saime suure ja avara elutoa, kuhu mahub söögilaud, diivan ja telekas, hetkel Raiko kodukontor, laste mänguala ja nüüd ka lugemisnurk. Tegelikult olid meil kõik asjad ennem ka elutoas, välja arvatud kiiktool, mis ajutiselt sai toast ära viidud, sest vaba põrandapinda jäi aina vähemaks - nüüd sai asjad lihtsalt veidi avaramalt ja paremini paigutatud. Enam ei vaata esimese asjana elutuppa astudes vastu laste mänguasjad, need on hoopis toa keskel asuva ahju poolt veidi varjatud, niiet lastel tekib täitsa omaette nurgake. Lisaks on nüüd lugemiseks ja blogimiseks kiiktoolis oma väike mõnus pesake, kus olla ja tassikest teed kõrvale nautida.



2 kommentaari:

  1. Mõnus ja hubane! Kiiktool on just minu masti element. Kalevi kirbukal sai üks super pakkumine maha magatud ja nüüd otsin sobivat tikutulega. Tugitalade asümmeetriline kuju lisab ka toale mõnusalt iseloomu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meie kiiktooli tõi õde mulle Soomest, ka kasutatuna ostetud. Ma varem uurisin ka osta.ee-d, facebooki gruppe jms, pakkumises on vähe ja nende hinnaklass on ohhhooo.

      Kustuta