teisipäev, 29. märts 2016

Lastetuba: ehitamine

Alles ma nuputasin, kuidas ehitada lastetuba nii, et võimalikult kiiresti tuba valmis saaks ja minimaalselt pahteldama peaks. Lahendus olemas - Raiko teeb (need, kes asjalikku vastust lootsid, vabandust)! Nii ongi Raiko viimasesd nädal aega öösiti ehitanud, samal ajal kui mina lastega magan. Nädal tagasi oli meil osaliselt olemas toa puitsõrestik ja see oli kõik. Nüüd on peaaegu kogu kips paigas, osaliselt juba pahteldatud ja lihvitud ning kõvasti elektritööd tehtud. Mind natuke ikka torgib ka, et mul pahteldamine ja lihvimine palju aeglasemalt läks kui mehel, samas on mul nii hea meel, et ma tundide viisin lappan netis sooneutraalsete tubade fotosid inspiratsiooniks ja vist valisin välja ka toa otsaseina mineva tapeedi. Lisaks otsustasime, et põrandale paneme põrandakatte vaiba, sest lapsed ju enamuse ajast mängivad põrandal ja sedasi oleks hea soe. Me siit-sealt kuuleme selle otsuse osas kahtlusi... Kas kellelgi meie lugejatest on põrand üleni vaibaga kaetud ja oskab plusse-miinuseid välja tuua?

Suurt fotomaterjali mul pole, üks varasem foto ja teine Raiko tehtud telefoniklõps.

4 kommentaari:

  1. Meil kõikides toades vaipkate.
    - soe põrand
    - näeb hea välja
    - loobub hubasust
    - pehme ja saab paljajalu käidud
    - kerge hooldada

    - imab endasse vedelikku
    - ajaga tuhmub
    - kui liiga karvane pehme laste legod ja autod ei püsi

    VastaKustuta
  2. Miinusena võib välja tuua ka selle, et kogub kiiresti tolmu ning astmaatikutele ei soovitata.

    VastaKustuta
  3. Aitäh teile tagasiside eest! Hetkeseisuga oleme otsustanud siiski vaipkatte kasuks, aga kuna täna-homme veel ostmiseks ei lähe, siis jõuame veel ka ümber mõelda :)

    VastaKustuta
  4. Meil ülemisel korrusel ja esikus vaipkate.

    Plussid - soe ja mõnus jala all, meil on ülipikakarvaline kass ja karvatordid püsivad seal, kuhu kukuvad - ei helju minema. Kerge koristada tolmuimejaga. Plekke olen vajadusel puhastanud mingi suvalise autopoest päris Puhdistusvaahtoga. Ei kurda.

    Esikus on meil ülihaakiv porivaip. Miinuseks on raske puhastada, plussiks on see, et kõik see sodi ei ole mujal majas, vaid esikuvaip haarab enamuse sodist, mis jalgadega õuest kaasa tuleb.

    VastaKustuta