reede, 17. juuli 2015

Tasuta asjad

Tasuta asjad mulle meeldivad. Ainuke asi, mida ma ei salli on kui inimeed võtavad asju tasuta vastu ja siis neid ise maha müüma hakkavad. Ma ei mõtle siin seda, et keegi saab tasuta mingi korrast ära kapi ja siis selle korda teeb ja maha müüb või tasuta saadud riietest tehtud lapiteki naabrinaisele ärib, vaid kui jagatakse näiteks mänguasju või lasteriideid (tihti kirjaga, et perele, kes neid ise ehk osta ei jõua) ja siis uus omanik need järgmises facebooki grupis maha müüb.
Igatahes ühel toredal inimesel oli Laulasmaal ära anda valamukapp, koos valamu ja segistiga. Meie senine "valamukapp" oli 2 aastat tagasi kui Mariette sündis paarist prussist kokku löödud (sest ma ei tahtnud iga kord vastsündinuga teise maja otsa minna tema pepu pesemiseks). Kuigi köök ise on remontimata ja üldse üks väga ajutine projekt, siis uus valamukapp annab natuke köögi tunnet küll.

endine valamukapp
tasuta saadud

1 kommentaar:

  1. Miks ei jôua vaatamata sotsmeediale vajadused ja pakkumised kokku. Meil seisis garaažis mitu aastat täiesti korralik kööginurk valamu, väikse külmkapi ja 2 auguga pliidiga. Lôpuks läks jäätmejaama, loodan senini, et keegi vôttis omale, mitte ei läinud prügiks. Sama teema on igasuguste nôudega, mida on alati üle

    VastaKustuta